Gästbok

1 2 3 4 5 6 Nästa
Kerstin skrev 2017-11-24 19:16
Hej svejs på er Eva-Karin å Pelle
Kan inte hitta något om nån julfest ??
Kram
Eva-Karin skrev 2016-01-05 12:43
God fortsättning alla medlemmar. Vi var 120 personer i Pocket Divers december 2015. Nytt år innebär nya medlemsavgifter så lägg till detta när det åter är dags att betala räkningar. För att göra sin stämma hörd på årsmötet måste medlemsavgiften vara erlagd. Detta gäller även för utnyttjande av badtiden lördagar. Väl mött 2016 där vi önskar ett blåsfritt år.
Urban skrev 2015-12-13 09:41
Årets julfest i Pocket Divers regi gick av stapeln på lördagskvällen. Julbordet intogs hos Klas i restaurang Sockerhyllan i Arlöv. Vi var 19 glada själar som avnjöt ett ypperligt julbord. Ett stort Tack till Klas och övriga deltagare som gjorde kvällen både mysig och trevlig.
Stig-Inge skrev 2015-11-09 16:52
Trevlig Dykresa till Ibbenburen. Måste tacka för en mycket trevlig resa ner till Tyskland där vi fick dyka med otroligt stora och närgångna fiskar. Tyvärr kan jag ej lägga in bilder från resan här men detta är ett ställe jag varmt rekomenderar för både vana och nybörjare inom dykning. I detta dyk område kunde du välja mellan olika svårighets grader inom dykning. Där till hade de bra service och god mat vid dyk centret. Tag kontakt med Skånsk Dykservice om ni vill veta mera (har tagit med tidningar från detta dykställe som finns på dykcentret i Lomma).
Tommy Olsson skrev 2015-11-01 17:08
Hej Är det något organiserat Diversnight på Lördag 7/11
Plogen
Marianne skrev 2015-09-27 20:27
W.A. Båttur 27 september
______________________
Krister och jag vill tacka Skånsk Dykservice/Pocketdivers för en underbar dyksöndag. En bekväm båt och kunniga skeppare är värdefullt för att dykningen ska vara njutbar. I söndags hade vi dessutom vindstilla och solsken. Mycket bättre kan det inte bli. Vi fick bra genomgångar både angående båtsäkerhet och dykplatser. Vraken hittades utan dröjsmål och bojen hamnade båda gångerna precis vid vraket. Extra tack för hjälpen upp i båten. Det känns tryggt och säkert med hjälpande händer.
Hoppas det blir många fler fina helger i höst. Vi dyker gärna med er.
Hälsningar
Marianne & Krister
Heike skrev 2015-09-15 16:15
Den 2015-09-15 kl. 12:35, skrev H R:
Hej Pelle, Eva-Karin och Daniel!
Tack för det fantastiska tillfället för mig att uppdatera min AOW och gå nitroxkursen hos er!
Det har varit en rakt igenom positiv och trevlig upplevelse! Det öppna lugn och harmoni som ni alla utstrålar genomsyrar hela er verksamhet!
Jag kommer gärna tillbaka som kund hos er!
Hälsningar Heike
Johan Åkesson skrev 2015-09-11 08:50
Då har man gått från 0 cerifikat till 4 på ett år!
Tack Daniel, Pelle och Eva-Karin för fantastiskt engagemang och djup kunskap.
Nu skall det dykas.
Plogen skrev 2015-08-06 11:46
Hej alla dykvänner i Pocketdivers Jag tänkte berätta lite om dykhelgen i Smögen 24/7-26/7 som jag deltog i tillsammans med dykare från Pocketdivers och Aquatica i Limhamn.
Denna Välorganiserade resa har satt djupa spår i min dykaresjäl, stora öppna sår som endast kan läkas med nya dykäventyr runtom i Sverige eller någonstans i världen, frågan är när nästa skall skal ske.
Fredagen 24/7
Min Blivande buddy på resan och resekompis Per Gunnarsson hämtar upp mig hemma i Billeberga för avresa till Smögen-dyk på Smögen. Denna resa på 5 timmar passera på ett fentag. Jag och Per upptäcker att vi har liknande intresse och bakgrund i yrkeslivet. Jag har äran att ha en sonar/ekolod specialist samt dykarkeolog som chaufför. Hoppas han inte tröttnade på alla mina frågor. Vi lunchade och bunkrade förtäring till kvällens grillning på Ica i Smögen innan vi anlände till dykcentret.
Väl framme i Smögen runt 13:30 packade vi ur bilen och inkvarterade oss i rummet tillsammans med 4 andra dykare, vår reseledare Peter Nander, gruppens proffsfotograf Jan Gassne, Thomas Bengtzen, Magnus Pettersson och i rummet bredvid inkvarterades Jocke Nilsson och Ulf Kline.
Vi delades in i dykpar enligt nedan Peter, Jan; Jocke, Ulf; Magnus, Thomas; Per och Tommy
Dyk 1 ”Södra Buskär” Båtdyk
15:00 satt alla i dykbåten omklädda för avfärd till Södra Buskär detta dyk var mycket fint vatten temp 15°C max djup 30m vi gick ner till 30m för att sedan sakta mak ta oss upp till 5m för säk stopp. Detta var ett härligt väggdyk sikt 10m, där vi såg torsk, hummer krabba mm, 53 minuter av njutning.
Vid ankomst till dykcentret var det enkelt att utföra vård av utrustning man har placerat ut stora kar med färskvatten för att skölja utrustningen i, karen med färskvatten är så stora att man kan hoppa i med dräkt på sig och skölja ur saltet. Det bör också nämnas att det finns ett speciellt kar för kameror och annan känslig utrustning.
Den stora verandan vid bryggan rymmer bord och bänkar, Torkställningar med gott om plats för att hänga upp dykdräkter och annan utrustning, gott om hängare för BCD och dykdräkter. Efter materielvård, inlämning av dykflaskor för fyllning och ombyte var det självservering av kaffe, te, saft och mackor i matsalen, ingår i priset!
I anslutning till matsalen finns en dykshop som accepterar betalkort.
Dyk 2 ”Kanalen ” Landdyk
18:30 äntrade vi det 18° vattnet direkt från dykcentrets strand och simmade ut i kanalen, i kanalen är det strömt och grunt så vi ytsimmade ca 40 meter innan vi lugnt följde slänten ner till 24m djup . I sakta mak beundrade vi klippväggen o dess invånare i skrevor och vrå. Här fick vi också se torsk, hummer krabba sjöstjärnor mm, 39 minuter av ren njutning. Per berättade att han fick sig ett härligt skatt när han såg mig bubbla sönder Jans motiv, jag uppmärksammade inte honom 8 meter upp när jag undersökte en intressant skreva under honom. När vi tog oss igenom kanalen tillbaka till stranden fick vi så stark motström att vi var tvungna att vila oss genom att hålla fast i stenar och annat bråte. Alla kom i land välbehållna o glada förvisso fick en dykare ta landvägen då han tydligen avskyr mot-strömt vatten.
Väl tillbaka på dykcentret blev det gott kaffe och korvgrillning och dyksnack med det glada gänget.
Dyk3 ”Viken ” Nattdyk Landdyk
22:57 hoppade vi i vattnet direkt från dykcentrets Brygga och viken är grund och mycket växtlighet. Denna natt hade vi ett mysigt dyk på 40 minuter, vatten temp 17°C max djup 6m vi låg på ca 4-5m och i sakta mak tog oss fram längs klippväggen vi fortsatte ca 30m förbi kistan som markerar udden och därefter vände tillbaka till bryggan. Denna natt sov två av sex dykare väldig gott och då Jan och jag snarkade l duet vi delade ju våningssäng.
Lördag 25/7
Frukost avnjöts 8:00 där serveras en härlig frukost som kan tillfredsställa de flesta kräsna dykare. Kaffe/te med hembakt grovt bröd leverpastej och gurka yoghurt o flingor satt gott en bra start på en lång dykdag.
För att göra denna historia kortare så listar jag upp övriga helgens dyk.
11:00 Dyk 4 Likskär Båtdyk Naturdyk, klippvägg 30m.
12:30 Lunch Härlig kycklinggryta med Bulgur o grönsaker.
15:00 Dyk 5 Måkholmen Båtdyk Naturdyk, klippväggar etager 30m.
18:00 Dyk 6 Holländare berget Naturdyk, klippvägg 25m.
20:00 Grill buffé med tillbehör möed mad och mycket mad som skåningen säger.
21:00-- Kvällspromenad på Smögenbryggan innan vi gick till sängs
8:00 Frukost
Dyk 7 ”Kanalen ” Landdyk.
För dom som kände för att ta ett dyk innan hemfärd, vilket man ju gjorde, denna morgon hade vi mycket lite ström i kanalen lite sämre sikt än tidigare dyk. Ett mysigt avslutningsdyk innan hemresan.
12:00 Lunch
13:00 Hemfärd
Jag vill tacka alla mina nya dykvänner som jag fick lära känna på denna fantastiska helg, Inte minst vill jag tacka Peter Nander för hans trevliga iniativ till resan och samarbete med Smögen dyk och dess trevliga personal.
Jag rekommenderar alla ”glada” dykare att hänga med på dessa trevliga dykhelger
Med vänlig hälsning
Plogen
Magnus Wilhelmsson skrev 2015-08-03 14:21
Första båtdyket, för min del, gick till "Skorstensvraket" utanför Lomma med Pelle och WA.
Trevlig tur med trevliga dyk-kollegor, som gav mersmak. Nästa dyk blir; onsdagsdyk på Ön.
Ser jag fram emot!
Clark Kent skrev 2015-07-05 18:31
Det var en härlig dag med wa. Härliga dyk kamrater och två Goa dyk alltid gutt att klämma ett par tuber .😃👍mvh jerry
Karsten Lindström skrev 2015-07-05 10:51
Två bra dyk WA 7/4 mycket trevligt,vraket Charlotte Amalie och Lastpråmen vilka stora torskar
På Lastpråmen säkert 1,2 m.
Per Gunnarsson skrev 2015-07-04 18:15
Tack alla inblandade för två mycket trevliga dyk med WA idag. Vädret går inte att klaga på och inte storleken på torskarna heller.
Air skrev 2015-06-26 09:06
Nu ska vi slå klackarna i taket på midsommarafton i Turbo !
air
Hyning skrev 2015-06-25 10:34
Trevlig och informativ hemsida, mycket bra att se förslag på dykningar beroende på sällskapets storlek.i like so much

1 2 3 4 5 6 Nästa
Kommande händelser