Gästbok

Eva-Karin skrev 2014-05-27 13:04
Så var årets äggletartävling avgjord. Träägget och 16 ägg ligger kvar på botten. Efteråt var vi ett trettiotal medlemmar som grillade. Tack alla som bidrog på olika sätt inte minst till den trevliga stämningen. Verkligen lyckat.
Tommy Olsson skrev 2014-05-25 20:43
Hej alla pocket dykare

Efter många om och men kom Jerry Leifsgård och jag i väg till Örkelljungas Stenbrott. Vi var på plats 9:00 morgonen vid stenbrottets klippkanter, vindstilla och med fågelsång i bakgrunden stod vi och drack morgonkaffe och filosoferade om hur Jerry skulle filma de gigantiska abborrarna i djupet. Filmning blev det av men några fina fiskar fick Jerry i inte syn på så jag fick vara foto och filmodell till Pocketdivers nya regissör, Jerry Movie Maker Nilsson.

I det klara vattnet var temperaturen 9 grader på 11 meters djup och god sikt på ytan hade vi 20 garder. Jerry guidade mig runt i stenbrottet och vi hade det bara gött. Det var tillochmed trevligt att simma de 150meter in till stranden som en dykklubb från Kristianstad hade intagit. Tack Jerry för dagens dyk som gav mersmak inför sommarens kommande dykavangeman på klubben.

Jag ser också fram emot att igen träffa er alla som deltog i gårdagen äggletare tävling i Lomma hamn. Ett roligt och arrangemang som jag ser fram emot att delta i. Det är alltid mäniskorna som gör upplevelsen men en ett bra förberett arangeman är förutsättningen för succé. Därför skall Eva-Karin och Pelle och andra inblandade tackas för sina insattser.

Alex skrev 2014-05-25 11:14
Jag menar inte Mikael, jag menade den trevliga
Mannen! Skulle stå speciellt vill jag tacka den snälla
Mannen som hjälpte mig i går när jag hade trasslat in mig
Ha en fin dag Med vänlig hälsning, Alex
Alex skrev 2014-05-25 01:12
Efter en härlig dag med DSD och ett jätte trevligt pool dyk blev det dax för dyk tävling. Pelle hade en genomgång med oss alla och berättade hur allt skulle gå till!


Jag hade turen och fick Klas som par kamrat och vi vann tävlingen!


Jag vill tacka alla för en super trevlig dag! Och speciellt vill jag tacka den snälla Mikael som hjälpte mig loss efter att jag lyckats trassla in mig i en plast lina!


Kvällen avslutas nu med en ute gång på en av Malmös natt klubbar!
Thomas o Pia skrev 2014-05-24 21:30
Tack så mycket för en härlig och hjärtlig grillafton.Mycket mysigt med trevliga dykare omkring oss. Spec tack till Eva-karin och Pelle som orkar med oss alla.
Jocke skrev 2014-05-24 15:12
Vilket kanondyk vi hade i onsdags på ön, 16 grader i vattnet och suverän sikt. Ett stort tack till Mikael Rydén som jag hade äran att ha som buddy!! Snart dags för äggletartävling i det lite grumligare vattnet i Lomma Hamn med Mats som buddy!! Ses snart 👌👎
Alex skrev 2014-05-12 13:25
Hej


För ett tag sedan kom jag som ny till Skånsk Dykservice för att fullfölja min divemaster.


Jag kom från en annan dykskola i Malmö med en tråkig och ledsam historia! Första gången som jag fortfarande minns än idag var att jag skulle ha teori med Klas. Han har verkligen ett bra och pedagogiskt sätt att förklara saker och ting på! Första gången under hela min divemaster kurs vågade jag ställa frågor utan att jag kände mig rädd!

Mitt dyk förtroende har kommit tillbaka tack vare er!


Jag är glad att ni har släppt in mig så snabbt i eran gemenskap, det brukar ju vara lite så att alla är så slutna.


Ert dykcenter/ dykskola är den första någon sin jag trivts så bra och nu hoppas jag att jag kommer att stanna hos er i resten av mina dyk dagar :)

Ta hand om er


Med vänlig hälsning, Alex
Jerry Leifsgård skrev 2014-05-09 19:38
Dyket med stor bokstav i onsdags var perfekt med trevliga dykkamrater. Den nya flaggan blev mycket bra. Nu syns det vilken klubb man kommer i från Mvh Jerry
Mats skrev 2014-05-08 08:42
Ett trevligt Onsd dyk! Roligt att se att vi blir lite fler som kommer o dyker. Mats
Tommy Olsson skrev 2014-05-07 00:55
Hej jag vill tacka alla nya goda kamrater och dykare som jag hade äran att åka med ner till Tyskland.
Resan var lång, men 60 mil har aldrig gått så fort som denna gång.
Vår briljanta driver Mats skänker jag en stor eloge då han själv oavbrutet och säkert betade av alla milen ner till Naturagart, Inte nog med att han är en fantastisk chaufför han och andra medpassagerare stod också ut med alla rövarhistorier som levererades från ljugarbänken längst bak i bilen Jag själva ingick i denna ljugartrio som pladdrade på oavbrutet hela vägen ner till Naturagart.
Dykningen i parken var lite av en besvikelse då sikten var väldigt dålig. Jag som gjorde mitt andra dyk efter min OW utbildning fick ett riktigt elddop i Naturagart grönsakssoppa.
Jag hade förberett mig väl för studerat kartor och foto från dyparken och jag trodde i min enfald att det skulle gå att orientera sig i vattnet men tji fick jag, efter första dyket kände jag mig ganska usel som inte klarade av att orientera mig fram i dykparken.men Pelle tröstade oss alla med att det var en mycket tuff Gemüsesuppe som vi hade plaskat runt i.
Vissa ljusglimtar fick vi i allafall vara med om, jag kommer inte glömma mitt första möte med min första trouble maker vilket var en 2meter lång stör ”Beluga” som helt plötsligt dyker upp 1,5 meter framför mig och skrämmer livet ur mig. Man blev väldigt förvånad när de stillsamt glider fram och nästan stryker sig mot oss när vi simmar runt nere i tempelområdet.
Medan vi andra Poket Divers vimsade runt i Gemüsesuppen så njöt Eva-Karin av den fantastiska vårsolen och parkens nyutsprungna Blommor.
Hotellet som vi var inkvarterade i var mycket fint, frukostarna var fantastiska och inte minst den goda maten i resturangen i baren fick vi också möjligheten att prova på Hotellets god hemmabryggda Öl.
Jag vill också tacka Pelle som alltid var tillhands och hjälpte till med vår utrustning.
Det var 3 mycket lärorika dyk som jag hade i Naturgart vilket jag ser fram emot att få göra igen när sikten är bättre.
Jag vill än en gång tacka all som har organisaret denna trevliga resa
Tack
Freddy skrev 2014-05-06 14:12
2st bra dyk med Pocketdivers ute på Arild den 4:e Maj. Lite kyligt 6-9 grader beroende på djup. Tur att jag har införskaffat en torrdräkt nu. :-)
Jag måste även ge ett stort tack till Skånsk Dykservice för all hjälp den sista tiden. Utan er hjälp så hade allt varit mycket mer komplicerat, vilken service!
John Danås skrev 2014-05-01 19:06
Appropå tysklandsresan så vet jag inte om jag kan hålla med jerry om utvilad men roligt var det och mycket trevligt sällskap och som alla andra har sagt så var ju Mats en klippa och alla andra med för den delen. Nu e jag i Esbjerg på båten så det tar ett tag tills vi ses igen och hoppas att Dykbåten har kommit i sjön då, sköt om er John
jerry leifsgård skrev 2014-04-24 18:37
Tysklands turen var mycket trevlig . Man blev riktigt utvilad och fick träffa nya medlemmar. Tack till alla som var med, extra mycket tack Mats du är en klippa.
mats skrev 2014-04-24 12:03
Tack till alla som var med i Tyskland. Var en riktigt fin resa tycker jag med mycket händelser som man inte glömmer he he. Synd bara på sikten men vi gör kanske ett nytt försök i september.
Jonas skrev 2014-04-24 11:01
Stort tack för en jättetrevlig påsk med trevligt sällskap i Ibbenbüren och Naturagart! Störigast vinner, men förstaplatsen gick till de manslånga störarna i vattnet :-) Stort tack till Mats för kompetent framförande av bussen!
Kommande händelser
15 Maj - EFR / RESCUE