Gästbok

Tommy Olsson skrev 2014-07-12 11:23
I tisdags kväll genomförde jag mitt första natt dyk med härliga kompisar från klubben. Jag var lite orolig inför mitt första natt-dyk, man var rädd för att bli klaustrofobisk i det mörka vattnet. Min oro var helt obefogad, mina två nattliga dyk denna kväll, var mina bästa dyk jag har haft hittills som OW dykare.
Mellan dyken ca Kl 23:00 startade klubbens egen pyroman "Bagare Niklas" grillen och vi grillade härligt kryddade sluringar och slukade dem i ett nafs.
Andra dyket lade vi kursen bort till vraket där vid besökte en hel familj med Abborrar orädda bamsar som nyfiket simmade fram till oss, man kan ju undra vem som studerade vem?
Jag vill än en gång tacka mina buddies Jerry och Nicklas för deras excellenta buddy-skap vilket gör att man känner mig trygg och avslappnad i deras sällskap.
På återssimmande Tommybula
Thomas Lundqvist skrev 2014-07-10 08:45
Tack för ett fantastiskt nattdyk, det verkade som alla 7 dykarna Nicklas,Tommy,Jerry Micke,Per och Conny njöt lika mycket som jag.
jerry leifsgård skrev 2014-07-09 12:17
Dykningen på ön i går kunde inte blivit bättre . Bra sikt ingen ström och trevliga dyk kamrater, korvarna var inte helt fel. MVH jerry
Eva-Karun skrev 2014-06-20 10:15
Ha nu allesamman en riktig glad och inte alltför blöt midsommar så vida ni inte dyker förstås. Midsommar krammmmmar Pelle o Eva-Karin
Urban skrev 2014-06-19 15:42
Vill härmed önska alla på land, på och under ytan (Vatten, n.b.) en trevlig midsommarhelg.
M V H Urban
Jerry skrev 2014-06-15 21:31
Det var en härlig dag och fint dyk i kågeröd .Tack till alla som var med ,de goa korvarna var inte helt fel mvh jerry
mats skrev 2014-06-11 10:13
Stort tack Urban
Urban skrev 2014-06-10 20:19
Vill härmed framföra grattis till Klasse, Matte och Nicke som just klarat fartygsbefälsutbildningen.

Eva-Karin skrev 2014-05-27 13:04
Så var årets äggletartävling avgjord. Träägget och 16 ägg ligger kvar på botten. Efteråt var vi ett trettiotal medlemmar som grillade. Tack alla som bidrog på olika sätt inte minst till den trevliga stämningen. Verkligen lyckat.
Tommy Olsson skrev 2014-05-25 20:43
Hej alla pocket dykare

Efter många om och men kom Jerry Leifsgård och jag i väg till Örkelljungas Stenbrott. Vi var på plats 9:00 morgonen vid stenbrottets klippkanter, vindstilla och med fågelsång i bakgrunden stod vi och drack morgonkaffe och filosoferade om hur Jerry skulle filma de gigantiska abborrarna i djupet. Filmning blev det av men några fina fiskar fick Jerry i inte syn på så jag fick vara foto och filmodell till Pocketdivers nya regissör, Jerry Movie Maker Nilsson.

I det klara vattnet var temperaturen 9 grader på 11 meters djup och god sikt på ytan hade vi 20 garder. Jerry guidade mig runt i stenbrottet och vi hade det bara gött. Det var tillochmed trevligt att simma de 150meter in till stranden som en dykklubb från Kristianstad hade intagit. Tack Jerry för dagens dyk som gav mersmak inför sommarens kommande dykavangeman på klubben.

Jag ser också fram emot att igen träffa er alla som deltog i gårdagen äggletare tävling i Lomma hamn. Ett roligt och arrangemang som jag ser fram emot att delta i. Det är alltid mäniskorna som gör upplevelsen men en ett bra förberett arangeman är förutsättningen för succé. Därför skall Eva-Karin och Pelle och andra inblandade tackas för sina insattser.

Alex skrev 2014-05-25 11:14
Jag menar inte Mikael, jag menade den trevliga
Mannen! Skulle stå speciellt vill jag tacka den snälla
Mannen som hjälpte mig i går när jag hade trasslat in mig
Ha en fin dag Med vänlig hälsning, Alex
Alex skrev 2014-05-25 01:12
Efter en härlig dag med DSD och ett jätte trevligt pool dyk blev det dax för dyk tävling. Pelle hade en genomgång med oss alla och berättade hur allt skulle gå till!


Jag hade turen och fick Klas som par kamrat och vi vann tävlingen!


Jag vill tacka alla för en super trevlig dag! Och speciellt vill jag tacka den snälla Mikael som hjälpte mig loss efter att jag lyckats trassla in mig i en plast lina!


Kvällen avslutas nu med en ute gång på en av Malmös natt klubbar!
Thomas o Pia skrev 2014-05-24 21:30
Tack så mycket för en härlig och hjärtlig grillafton.Mycket mysigt med trevliga dykare omkring oss. Spec tack till Eva-karin och Pelle som orkar med oss alla.
Jocke skrev 2014-05-24 15:12
Vilket kanondyk vi hade i onsdags på ön, 16 grader i vattnet och suverän sikt. Ett stort tack till Mikael Rydén som jag hade äran att ha som buddy!! Snart dags för äggletartävling i det lite grumligare vattnet i Lomma Hamn med Mats som buddy!! Ses snart 👌👎
Alex skrev 2014-05-12 13:25
Hej


För ett tag sedan kom jag som ny till Skånsk Dykservice för att fullfölja min divemaster.


Jag kom från en annan dykskola i Malmö med en tråkig och ledsam historia! Första gången som jag fortfarande minns än idag var att jag skulle ha teori med Klas. Han har verkligen ett bra och pedagogiskt sätt att förklara saker och ting på! Första gången under hela min divemaster kurs vågade jag ställa frågor utan att jag kände mig rädd!

Mitt dyk förtroende har kommit tillbaka tack vare er!


Jag är glad att ni har släppt in mig så snabbt i eran gemenskap, det brukar ju vara lite så att alla är så slutna.


Ert dykcenter/ dykskola är den första någon sin jag trivts så bra och nu hoppas jag att jag kommer att stanna hos er i resten av mina dyk dagar :)

Ta hand om er


Med vänlig hälsning, Alex
Kommande händelser