Gästbok

Jerry Leifsgård skrev 2014-05-09 19:38
Dyket med stor bokstav i onsdags var perfekt med trevliga dykkamrater. Den nya flaggan blev mycket bra. Nu syns det vilken klubb man kommer i från Mvh Jerry
Mats skrev 2014-05-08 08:42
Ett trevligt Onsd dyk! Roligt att se att vi blir lite fler som kommer o dyker. Mats
Tommy Olsson skrev 2014-05-07 00:55
Hej jag vill tacka alla nya goda kamrater och dykare som jag hade äran att åka med ner till Tyskland.
Resan var lång, men 60 mil har aldrig gått så fort som denna gång.
Vår briljanta driver Mats skänker jag en stor eloge då han själv oavbrutet och säkert betade av alla milen ner till Naturagart, Inte nog med att han är en fantastisk chaufför han och andra medpassagerare stod också ut med alla rövarhistorier som levererades från ljugarbänken längst bak i bilen Jag själva ingick i denna ljugartrio som pladdrade på oavbrutet hela vägen ner till Naturagart.
Dykningen i parken var lite av en besvikelse då sikten var väldigt dålig. Jag som gjorde mitt andra dyk efter min OW utbildning fick ett riktigt elddop i Naturagart grönsakssoppa.
Jag hade förberett mig väl för studerat kartor och foto från dyparken och jag trodde i min enfald att det skulle gå att orientera sig i vattnet men tji fick jag, efter första dyket kände jag mig ganska usel som inte klarade av att orientera mig fram i dykparken.men Pelle tröstade oss alla med att det var en mycket tuff Gemüsesuppe som vi hade plaskat runt i.
Vissa ljusglimtar fick vi i allafall vara med om, jag kommer inte glömma mitt första möte med min första trouble maker vilket var en 2meter lång stör ”Beluga” som helt plötsligt dyker upp 1,5 meter framför mig och skrämmer livet ur mig. Man blev väldigt förvånad när de stillsamt glider fram och nästan stryker sig mot oss när vi simmar runt nere i tempelområdet.
Medan vi andra Poket Divers vimsade runt i Gemüsesuppen så njöt Eva-Karin av den fantastiska vårsolen och parkens nyutsprungna Blommor.
Hotellet som vi var inkvarterade i var mycket fint, frukostarna var fantastiska och inte minst den goda maten i resturangen i baren fick vi också möjligheten att prova på Hotellets god hemmabryggda Öl.
Jag vill också tacka Pelle som alltid var tillhands och hjälpte till med vår utrustning.
Det var 3 mycket lärorika dyk som jag hade i Naturgart vilket jag ser fram emot att få göra igen när sikten är bättre.
Jag vill än en gång tacka all som har organisaret denna trevliga resa
Tack
Freddy skrev 2014-05-06 14:12
2st bra dyk med Pocketdivers ute på Arild den 4:e Maj. Lite kyligt 6-9 grader beroende på djup. Tur att jag har införskaffat en torrdräkt nu. :-)
Jag måste även ge ett stort tack till Skånsk Dykservice för all hjälp den sista tiden. Utan er hjälp så hade allt varit mycket mer komplicerat, vilken service!
John Danås skrev 2014-05-01 19:06
Appropå tysklandsresan så vet jag inte om jag kan hålla med jerry om utvilad men roligt var det och mycket trevligt sällskap och som alla andra har sagt så var ju Mats en klippa och alla andra med för den delen. Nu e jag i Esbjerg på båten så det tar ett tag tills vi ses igen och hoppas att Dykbåten har kommit i sjön då, sköt om er John
jerry leifsgård skrev 2014-04-24 18:37
Tysklands turen var mycket trevlig . Man blev riktigt utvilad och fick träffa nya medlemmar. Tack till alla som var med, extra mycket tack Mats du är en klippa.
mats skrev 2014-04-24 12:03
Tack till alla som var med i Tyskland. Var en riktigt fin resa tycker jag med mycket händelser som man inte glömmer he he. Synd bara på sikten men vi gör kanske ett nytt försök i september.
Jonas skrev 2014-04-24 11:01
Stort tack för en jättetrevlig påsk med trevligt sällskap i Ibbenbüren och Naturagart! Störigast vinner, men förstaplatsen gick till de manslånga störarna i vattnet :-) Stort tack till Mats för kompetent framförande av bussen!
Eva-Karin skrev 2014-04-23 10:17
Då var Tysklandsresan avklarad. Det blev en riktig grabbresa i dubbel bemärkelse om ni förstår vad jag menar. Ingen nämnd ingen glömd. Som vanligt gäller, är man inte med på resan får man inget veta. Naturagarten var en jättefin parkanläggning där jag njöt i fulla drag i underbart väder. Dykningen var dock en besvikelse med mycket dålig sikt. Skall vi dit igen är det augusti och september som gäller. Särskilt tack till Mats som ställde upp som vår chaufför under hela resan.
Nicklas Blomqvist skrev 2014-04-17 18:16
Blev ett trevligt dyk i går kväll i Lagunen Limhamn. Kul med lite nya ansikten och kända ansikten så som, Per Fritjof kul att du är med och dyker igen.
Jerry Leifsgård skrev 2014-04-13 20:03
Dykningen som vi utförde i Alma å var ett bra strömdyk. Missing Peopel hjälpte oss på ett fint sätt att söka av ån. Tack till alla som hjälpte till. Mvh Jerry
Nicklas Blomqvist skrev 2014-04-13 19:29
Idag har vi dykt i Alma ån för Missing People för att försöka hitta en man som tros ha drunknat, men sökningen gav inget resultat.
Bosse" ballong" skrev 2014-04-12 18:53
Har idag sjösatt båten i Landskrona. En skön känsla. Snart finns det plats för 2 divers att följa med åt Ven hållet. Ha det gott alla.. vi ses
Tommy Olsson skrev 2014-04-10 23:02
Hej alla Poket Divers i dag har jag Tommy Olsson fått mitt OW cert.
I Limhamn på Ön hade jag ett trevligt avslutande OW dyk med Alex och Klas.
Vi hade perfekt väder med sol och när på vindstilla.
Sikten i vattnet ca 10 meter och ingen ström. Härligt!!!
Lite andra Poket Divers dök upp och de skulle ta ett kvälls dyk, jag kunde inte missa chansen så jag hängde på Niklas och Mikael och tog ett dyk till, Jag förbrukar ju lite mer luft än de erfarna buddy's jag dök med, men vi hade ett 27 minuter långt dyk som var mycket trevligt.
Synd att Mats som också var på plats fick avstå dyk men han som god polare tog hand om nycklar och såg till att våra bilar var kvar när vi andra kom upp.
Takar för en trevlig eftermiddag och kväll ock jag ser fram emot flera trevliga dyk i Poket Divers anda.
Eva-Karin skrev 2014-04-06 10:31
Pocket Divers Harry Boy gav 5 rätt så ingen utdelning. Vi lämnade in några väl valda rader till sonsorpengar som vi hoppas få andel av. Håll tummarna för detta.
Kommande händelser