Välkommen till Skånsk Dykservice 
- ditt PADI 5 star IDC-center!

 

Nu har vi blivit ett PADI 5 star IDC-center och det betyder att vi nu kan erbjuda ett komplett utbud av kurser, från provdyk, ända upp till instruktörsnivå. 

Vi startar en rescue kurs 16/8, anmälan 040 410501.

Vi startar en IDC 4/8 2017.

För Er som har funderat på att bli Padi dykinstruktörer under 2017. 

För att vara väl förberedd till de instruktörs examinationer (IE’s) som kommer ske  under hösten och vintern i Norden så är det nu hög tid att anmäla sig till en IDC.  

Vänligen besök Skånsk Dykservice’s Course Director Richard Sundstedt’s websida för att få veta mera om IDC’n  diveeducation.se eller ta direktkontakt med mig på mobilnummer: 0738/324075 så skräddarsyr jag din utbildning utefter dina förutsättningar och behov.  

Skånes billigaste Nitrox? Lågtrycksfyllning upp till 40 %

Med lågtrycksfyllning kan du få Nitrox utan att behöva tvättade flaskor eller konverterade reggar. Bli medlem i Pocket Divers för 600 kronor/hela kalenderår så kan du för ytterligare 600:- fylla hur mycket Nitrox du vill, gäller upp till 15 liters flaskor. Du betalar 900:-/hela kalenderår om du har flaskor större än 15 liters totalvolym.Vi kan även dekantera upp till 100%, dock måste flaskorna vara syrgastvättade.

Vi hjälper dig med allt inom Sportdykning, Service, Arbetsdykning och Båtuppdrag.

Vi hjälper dig att hitta den bästa utrustningen som fyller just dina behov. Vi ser till att din utrustning håller sig som ny under många år framöver genom att erbjuda Skånes bästa service. 

Kommande händelser